Vinylleverans med hemmakonserter

Skivor
PUBLICERAD:
Försenade vinylskivor är anledningen till att Simon Swahnström och Lürsta sockens husarer nu är på “skivleveransturné”.

Vinylskivorna som ingick i biljettpriset när Simon Swahnström och bandet hade releasefest för nya skivan “The Slättevalla sessions” blev försenade och hann inte i tid till konserten. Från scenen lovade Simon att själv leverera samtliga skivor hem till releasegästerna.

I veckan nådde de första vinylerna sina ägare, tillsammans med ett par live-låtar.

Filip Hernant, Christopher Östling och Simon Swahnström levererade skiva och livemusik.
Foto: Elisabeth Wamken
Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.