Tadros gör konsert på Elvärket

Teater
PUBLICERAD:
Publiken under Sebastian Tadros framträdande på Törebodafestivalen i somras.
Foto: Birthe Wetter
Nästa fredag har Mariestadsbördiga Sebastian Tadros konsert på hemmaplan.

Den andra november anordnar ungdomsgården Elvärket disco för elever i årskurs 1-9. Först får de yngre eleverna dansa loss och senare på kvällen är mellan- och högstadieelever välkomna. Mellan de båda tillställningarna får elever i alla åldrar se en konsert med Sebastian Tadros.

Tadros slog igenom år 2017 med debutsingeln Everyday och har därefter släppt låtarna Proud och Those were the days.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.