• idag
  2 juni
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Cirkussatsning för 750 000 kronor

Nyheter
PUBLICERAD:
Stora teatern i Göteborg får 750 000 kronor i stöd för ett projekt där även Cirkus Cirkör ingår.
Cirkus Cirkör ingår i ett regionalt projekt.
Foto: TT/ARKIV

Projektet ska utforma en inriktning, modell och plan för samtida cirkus. Konstnärlig utveckling och pedagogisk verksamhet är viktiga delar, enligt ett pressmeddelande från regionens kulturförvaltning. En pilotföreställning ska tas fram, ett nätverk av scener, arrangörer och samarbetspartner ska etableras och en utredning om förutsättningarna om pedagogisk verksamhet påbörjas.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.