Maif:s Bosse först i mål i klassiskt lopp

Friidrott
PUBLICERAD:
Det var åtta grader varmt och kuperat när löparna sprang Örebros klassiska terränglopp Kilsbergsleden i helgen.

Med starka tiden 34.22 var Bosse Johansson, Mariestads AIF, först i mål i 70-årsklassen. Distansen var fem kilometer.

Hans tid var en minut snabbare än i fjolårets lopp. Sven Johansson Hova If var också nöjd med sin tidsnotering på 34.55. Bosses klubbkamrat Jan-Ove Andersson sprang 11 kilometer på fina 57.42. Jan-Ove har även sprungit lidingöloppets tre mil och Stockholm Marathon i år.

Bosse Johansson, Mariestads AIF. (arkivbild)
Foto: Peter Gustafsson
Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.