Hoppa till huvudinnehållet

Lunchmusik i Domkyrkan

Publicerad:

Torsö vokalensemble avslutade höstens “Orgelmusik med lunchbaguette” i Domkyrkan.

Torsö vokalensemble sjöng under höstens sista Orgelmusik med lunchbaguette“ i Domkyrkan.
Torsö vokalensemble sjöng under höstens sista Orgelmusik med lunchbaguette“ i Domkyrkan. Foto: Alf Ehn

Sedan slutet av september har det varje onsdag arrangerats orgelmusik under en halvtimma vid lunchtid. Veckan innan advent var det säsongsavslutning. Torsö vokalensemble gästade och framförde under ledning av Anders Rosén flera stämningsfulla sånger. Anders Börjesson spelade orgel under den välbesökta musikstunden. 16 januari startas lunchmusiken upp igen.

Artikeltaggar

Anders BörjessonAnders RosénMariestads domkyrkaNöje/KulturTorsöTorsö vokalensemble

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.