Julmarknad med unga entreprenörer

Skola & utbildning
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Morteza Gorban (närmast kameran) och Jawid Rezazard går i årskurs tre på teknikprogrammet. De säljer smycken genom sitt UF-företag.
Foto: Jennie Hilli Sjöqvist
Ett 15-tal UF-företagare sålde produkter på Vadsbogymnasiets interna julmarknad på onsdagen.

Vid ett av försäljningsborden fanns företaget BC Fashion Clothing, bestående av Morteza Gorban och Jawid Rezazard från årskurs tre på teknikprogrammet. Framför sig hade eleverna armband i olika modeller, varav vissa är egendesignade.

– Vi har sålt jättemycket tidigare också, men mest online, säger Morteza.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.