Man åtalas för flera brott

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En man född 1972 åtalas för bland annat rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Den 11 oktober ska mannen ha kört en personbil på Backåsvägen i Mariestad utan att ha rätt till det. Mannen åtalas således för olovlig körning. Enligt åtalet bedöms brottet som grovt eftersom att mannen tidigare lagförts för olovlig körning. Vidare åtalas han för rattfylleri då han ska ha kört en personbil efter att ha använt amfetamin. Han åtalas även för ringa narkotikabrott.

Man åtalas för ett antal brott.
Foto: Johan Nilsson/TT

Mannen åtalas även för grov olovlig körning den 21 oktober i Töreboda. Vidare åtalas mannen för brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål då han haft kniv på allmänplats. Händelsen ska ha inträffat den 24 oktober i Mariestad.