Springpojken som blev restaurangägare

Nyheter
PUBLICERAD:
Den glade mannen i kassan på Candy´s Bistro kan mycket väl vara ett av Mariestads mest välkända ansikten. Det har gått 23 år sedan Arben började som springpojke på restaurangen.
– Jag älskar serviceyrket och belåtna kunder!

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på mariestadstidningen.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.