Hoppa till huvudinnehållet

Företagarmöte om Borrebodas öppettider

Publicerad:
Borrebodas återvinningscentral får nya och försämrade öppettider för företagare vid månadsskiftet.
Borrebodas återvinningscentral får nya och försämrade öppettider för företagare vid månadsskiftet. Foto: Malin Bring

Företagarna bjuder in AÖS och kommunen på sitt kommande möte för att diskutera Borrebodas nya öppettider.

Till Företagarna Törebodas första frukostmöte för året den 25 januari har styrelsen bland andra bjudit in en representant från AÖS. Föreningen vill diskutera de nya öppettiderna på Borrebodas återvinningscentral, som träder i kraft vid månadsskiftet.

Öppettiderna "känns som en försämring för oss företagare både vad gäller flexibilitet och eventuella resor" skriver styrelsen i sin inbjudan till medlemmarna.

Markus Karlsson och Stefan Roos från arbetsförmedlingen är också inbjudna, liksom Veronica Tigerberg från Drivhuset i Skaraborg. Tigerberg ska berätta om ett projekt med syfte att hjälpa unga att driva företag.

Artikeltaggar

Avfall och återvinning SkaraborgFöretagarna TörebodaNyheterTöreboda

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.