Snögubbsfamilj i Töreboda

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Charlotte Ferneman

Dessa fyra snögubbar pryder en trädgård vid västra infarten till Töreboda. Två av byggarna är Alice Jonasson, 5 år och Miranda Lundberg, 10 år som syns på bilden. Initiativtagare till lördagens snögubbsprojekt var Ali Alkhlif.

– Min pojkvän kommer från Syrien och har aldrig tidigare byggt snögubbar säger Jessica Jonasson.

Utöver henne var även barnens kusin Molly Ullström med i byggandet.

– Vi har behövt utföra lite underhållningsarbete de senaste dagarna då en av dem hade tippat lite, säger Jessica.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.