Stänger för satsning på barn och unga

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Bibliotekschefen Catherine Landström granskar alla böcker som gallras bort i och med flytten. Det är bara böcker som finns att låna på annat håll som plockas bort.
Foto: Malin Bring
Avdelningen för barn och unga på Törebodas bibliotek ska bli mycket större och mer inbjudande. Från och med nästa vecka håller biblioteket stängt under fyra veckor, för att flytta och möblera om. När det öppnar igen ska hela nedervåningen vara förvandlad till en enda stor barn- och ungdomsavdelning.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.