Falköpings Mejeri gör dejtingserie

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Falköpings mejeri startar en dejtingserie där singlar får gå på dejt i en mjölkbil.
Foto: Falköpings mejeri
Falköpings mejeri ger nu singlar chansen att träffa den stora kärleken i mjölkbilen. Detta som ett led i att visa hur nära det är mellan gård och mejeri.

Falköpings mejeri kommer under våren och sommaren att visa en serie på social medier där tittarna får möjlighet att se singlar gå på en kombinerad blind-date och speed-date i en av företagets mjölkbilar. Färden kommer gå mellan en mjölkgård och mejeriet i Falköping och avståndet däremellan avgör längden på dejten. Den längsta dejten kommer därmed vara 45 minuter och den kortaste tio minuter.

– Vi vill visa hur nära vi har mellan gård och mejeri, för att för oss är det närproducerad kärlek. Där såg vi samtidigt utmaningen i att testa om man kan bli kär på den korta tiden. Dessutom är det ett annorlunda och roligt sätt att gå på dejt, säger Patrick Kunst, marknadschef på Falköpings Mejeri.

Konceptet har man valt att kalla The milky way och i samband med Alla hjärtans dag öppnas ansökningen för singlar som vill delta.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.