Fridolin besöker Mariestad

Politik
PUBLICERAD:
Måndag den 11 mars kommer Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin till Mariestad för att få veta mer om kommunens vätgasproduktion.

Språkrör Gustav Fridolin, Miljöpartiets organisationsutvecklare och pressekreterare samt Mats Karlsson, gruppledare i Mariestad, ska under en timme hinna samtala i stadshuset, besöka vätgasstationen och åka bränslecellsbil.

Från kommunen deltar Jonas Johansson, utvecklingschef, Susanne Wallner, utvecklingsstrateg och Johan Abrahamsson, kommunstyrelsens ordförande.

– Intresset för vårt klimathållbara samhällsbyggande ökar hela tiden och vi uppskattar att riksdagsrepresentanter uppmärksammar vårt arbete och vill komma på besök, säger Jonas Johansson i ett pressmeddelande.

Gustav Fridolin (MP) besöker Mariestad på måndag.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.