TABK-brottare tävlade i Falköping

Brottning
PUBLICERAD:
Zabi Sultani och Elyas Yosofi.
Foto: PRIVAT
I helgen har Töreboda atlet och brottarklubb varit iväg till Falköping på FT-cupen, där det i år var sammanlagt 598 brottare och 93 klubbar med.

Från Töreboda ABK debuterade Elyas Yosofi i GR 17- 67 kg och Zabi Sultani GR 17- 60 kg i en stor brottartävling. Elyas gick fyra tuffa matcher och slutade på en femteplats och Zabi blev fyra efter att han gått tre tuffa matcher.

För Törebodabrottarna blev det en lärorik helg med massa brottning som gav dem nya erfarenheter.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.