Välgörande jubileumskonsert

Musik
PUBLICERAD:
På söndag anordnas “Konsert med mening” i Pingstkyrkan i Mariestad. Under kvällen samlas pengar in till välgörenhetsorganisationen Hannas hjälpverksamhet, med rötter i Älgarås.

Nya stadens storband från Lidköping kommer att stå för musiken under söndagens konsert i Pingstkyrkan. Bandets leds av Roger Forslund och solist är Peter Enoxon från Sjötorp.

Utöver musiken kommer ordförande för Hannas hjälpverksamhet, Per Magnusson från Mariestad, att berätta om organisationens barnhem i Sri lanka. Välgörenhetsorganisationen grundades av Hanna Larsson, uppvuxen i Älgarås, år 1969 och firar med andra ord 50 år i år.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.