• idag
  10 apr
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 apr
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

Skönt gung i hängmattan

Läsarnas
PUBLICERAD:
Foto: Privat

I det härliga vårvädret hängde farfar och Anette Sannerfors upp hängmattan. Det gillade barnbarnen Ebba och Moa Lindberg 3 år, från Muggeberg, de älskar att gunga i den och sjunga ”Gunga lite grann”. Har du också någon nytagen bild som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig till familj@mariestadstidningen.se. Glöm inte att skriva lite om bilden.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.