Bestulen och slagen med pinnar

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
I fredags kväll blev en man i 50-årsåldern attackerad och besluten vid Björkängsskolan.
Foto: Johan Nilsson/TT
Sent på fredagen blev en man i 50-årsåldern misshandlad med “pinnar” och bestulen på sin plånbok vid Björkängsskolan, Frögränd i Töreboda.

Händelsen ska enligt polisen ha hänt mellan 22.55 och 23.15. Enligt polisanmälan blev målsägande attackerad av okända gärningsmän som ska ha slagit honom med “pinnar”. De ska sedan ha tagit hans plånbok som innehöll flera tusenlappar.

Mannen fick inga fysiska skador av misshandeln. Det ska enligt polisen finnas vittnen till händelsen och det kommer att ske en utredning.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.