Fint Mariestadsskytte i Skövde

Skytte
PUBLICERAD:
Mariestads pistolskytteklubb visade åter framfötterna när P4 IF i Skövde bjöd in till öppen tävling samt kretsmästerskap i Militär snabbmatch.

Militär snabbmatch skjuts om 12 stycken 5-skottsserier på mycket korta skjuttider. Totalt deltog 56 skyttar varav 45 var kvalificerade för KM.

Mariestadsskytten Bengt-Göran Gustavsson vann klassen för äldre veteraner i vapengrupp C som är finkalibrig sportpistol. Marginalen till tvåan var stor, 516 respektive 497 poäng.

I övrigt knep både Morgan Andersson och Marina Rask var sin silvermedalj. Morgan i vapengrupp A (tjänstevapen) och Marina i damklassen i vapengrupp C.

Philip Stöckel tog brons i vapengrupp B som är grovkalibrig sportpistol. Crister Larsson fick med sig två bronsmedaljer, den ena i vapengrupp R (Revolver) och den andra i vapengrupp A (tjänstevapen)

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.