Ishallen behöver en upprustning

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Charlotte Ferneman

Självklart ska vi ha en ishall värd namnet i Mariestad.

Det finns säkert många hål för kommunen att stoppa pengar i, men vi måste också se till att det blir en attraktiv stad och att det finns möjlighet för ungdomar att utöva idrott. Mariestadbon som klagade över 40 miljoner (MT 17/5) kanske inte ser värdet av hockey, men det gör jag och många med mig.

Vi har olika intressen och en kommun måste se till att få bredd.

Det är verkligen på tiden att ishallen får en upprustning! Det är en investering för framtiden och våra ungdomar. Se nu till att det inte blir något halvdant.

Det är givet att kommunens viktigaste uppgift är en bra skola och vård för äldre, men det går inte att bromsa på alla plan. Då är det mer tveksamt att satsa på köpmannafastigheter som andra fastighetsägare inte ville köpa.

Företagare och också stolt Mariestadsbo

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.