• idag
  16 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  20 juli
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tog tillbaka överklagan

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En man i 30-årsåldern som tidigare överklagat en fängelsedom, har nu dragit tillbaka överklagan.
Foto: Christine Olsson/TT
I december förra året dömdes en man i 30-årsåldern till 14 månaders fängelse för en rad olika brott. Överklagan lämnades in, men drogs sedan tillbaka och tingsrättens dom vinner laga kraft den 3 juli.

En man i 30-årsåldern, boende i Gullspångs kommun, dömdes i december av Skaraborgs tingsrätt till 14 månaders fängelse för rån, misshandel, försök till stöld, skadegörelse och ringa narkotikabrott. Den domen gillades inte inledningsvis av varken 30-åringen själv eller av åklagaren, då både överklagade till Göta hovrätt. Men istället för att målet tas upp i ny instans, så drogs överklagan tillbaka och därmed är det tingsrättens dom som gäller.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.