• idag
  16 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  20 juli
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Avslutning för vård- och omsorgselever

Skola & utbildning
PUBLICERAD:
Under torsdagen var det avslutning för elever som gjort klart sina studier i vård- och omsorg vid vuxenutbildningen i Mariestad. Från vänster:Victor Linkhausen, Johanna Larsson, Carina Sjöberg, Elin Karvosenoja, Camilla Fransson, Louise Rask, Amera Foad, Camilla Blomqvist, Susanne Fröjdendahl, Angelica Olsson och Christoffer Ottersten.
Foto: Charlotte Ferneman
Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.