Trafikolycka på E20

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Singelolyckan orsakade långa köer på E20.
Vid 13.25 på tisdagen inträffade en singelolycka på E20 norr om Haggården i Mariestad.

Omständigheterna kring olyckan, som inträffade i södergående riktning, är oklara, men föraren av en personbil ska ha kört av vägen och klarat sig utan skador. Det rådde mycket stor begränsad framkomlighet vid platsen under räddningsarbetet.

Trafiken i norrgående körfält kunde köra förbi olycksplatsen, men söderut var det helt stopp. Personbilen fick bärgas från platsen.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.