Fängelse efter att ha misshandlat släktingar

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En man i Töreboda kommun har dömts till fängelse i ett år och tre månader för misshandel och grov fridskränkning. Mannen har slagit tre minderåriga släktingar vid flera tillfällen.

Under brottstiden bodde de tre barnen tillsammans med mannen, som är en släkting till dem. Han döms för två fall av misshandel efter att ha slagit barnen vid flera tillfällen, bland annat med olika tillhyggen. Omständigheterna gör att mannen även döms till två fall av grov fridskränkning.

Mannen, som är i 60-årsåldern, döms mot sitt nekande till ett år och tre månaders fängelse. Han ska även betala skadestånd till barnen.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.