Klar vinst för Moholm

Publicerad:

I tisdagskvällens match i division fyra norra vann Moholms damer med 7–2 mot Tymer på bortaplan.

Trots en tydlig vinst så är Moholms tränare inte fullt nöjd med spelet.

– Det var ingen höjdarmatch om vi säger så, vi kommer in i deras tempo och försöker väl hålla boll så länge det går. Vi gör det vi ska göra sen är det bra. Spelmässigt gör vi det bättre mot andra lag, säger Stefan Hjelmström.

Mål Moholm: Elin Pettersson 2, Sophie Hultman 2, Isabell Hansson 2 och Hannah Jonsson.

Artikeltaggar

FotbollMoholms SKStefan Hjelmström

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare