Hoppa till huvudinnehållet

Tungt avslut för Töreboda

Publicerad:

Töreboda IK fick inte den säsongsavslutningen som de hade förväntat sig i Mariestadssexan då de förlorade mot Lundsbrunn med 1–9.

– Vi var inte med ifrån start och gjorde inte heller vad vi hade kommit överens om. Då släppte vi in för lätta mål i början. Vi kom inte upp i vår nivå och Lundsbrunn var bra, så inget konstigt med det. Vi får lägga denna match bakom oss och ta tag i det i höst, säger Törebodatränaren Marcus Persson.

Mål, Töreboda: Kayoum Haydari.

Artikeltaggar

Division 6 TörebodaFotbollMarcus PerssonTöreboda IKTöreshov IP

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.