Hoppa till huvudinnehållet

Jula starkare än Töreboda

Publicerad:

Matchen mellan Töreboda och Jula i division fyra hade en jämn inledning.

Men i andra halvlek drog Jula ifrån och då orkade inte Töreboda ta igen och Ullervadslaget vann med 4–2.

– Det var en hyfsat jämn match och det stod 1–1 i paus, men de var tyngre än oss och mer fysiskt starka. Vi gjorde det bra och krigade på men gjorde också några misstag. Det blev för tungt vid 1–3 och vi orkade inte riktigt matcha dem, säger Törebodas tränare Mikael Thorsell Gustafsson.

– Vi har lite svårt för niomanna men vi spelade bra första 20 och hade flera bra anfall. Sen gick vi ner oss när de gjorde 1–1. Vi hade bra snack inför andra och gjorde tre mål. Extra beröm till Alice Broo som gjorde sin bästa match på hela säsongen, säger Julas tränare Jonas Holmén.

Mål, Töreboda: Ellen Lundin, Clara Adenvall Thunborg.

Mål, Jula: Fanny Holmén 2, Hilda Ljungkvist 2.

Artikeltaggar

Division 4 norra damFotbollJonas HolménJula BKMikael Thorsell GustavssonTöreboda IKTöreshov IP

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.