Två narkotikabrott inom en månad

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Gullspångsbo i 25-årsåldern dömdes av Skaraborgs tingsrätt för två fall av ringa narkotikabrott. Mannen får böta totalt 44 800 kronor.

Första gången han ertappades var den 10 februari på en gata i Skövde kommun. Då hade mannen använt amfetamin. En månad senare påträffades han i Götene kommun och hade då innehav av både cannabis och amfetamin.

I båda fallen erkänner den tilltalade brott och målet avgjordes utan rättegång. Mannen får betala 160 dagsböter à 280 kronor. Den totala bötessumman blir därmed 44 800 kronor.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.