• söndag
  27 sep
  19°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  28 sep
  17°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Fordon skadades på E20

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En lastbilschaufför på E20 fick repor och jack på sin förarhytt under en färg i måndags natt.

Vid midnatt natten mellan måndag och tisdag anmäldes en misstänkt skadegörelse. En lastbilschaufför som färdades på E20 ska i höjd med Leksberg ha sett 2-3 ungdomar stå uppe på en bro. När lastbilen passerade bron smällde det till i fordonet. Föraren stannade och såg en mörk a-traktor lämna platsen. Lastbilen fick ett jack och flera repor på ovansidan av förarhytten.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.