Simon och Markus i Ek

Musik
PUBLICERAD:
Gitarristen Markus Frykén och vissångaren Simon Swahnström spelar Nils Ferlin i Eks kyrka på söndag.

Söndagens musik i sommarkväll i Eks kyrka bjuder vissångaren Simon Swahnström och gitarristen Markus Frykén på ett visprogram de kallar “Cirkus, papperslappar, och en grå liten fågel”.

Detta blir en hyllning till Nils Ferlin och samtidigt en hommage till livet. Ferlin skrev för de stora och för de små stunderna, om livet och ögonblicket. Det svarta blev inte tungt och deppigt. Det annars outhärdliga blev uthärdligt.

Simon Swahnström har gjort egna tonsättningar på Ferlins dikter som han framför tillsammans med Markus på gitarr och banjo.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.