Negativa insändare med all rätt

Insändare
PUBLICERAD:
Katthavsviken

Angående de insändare om Katthavsvikens planförslag i Mariestad. Ja, det är sällan man sett så mycket negativa insändare om det planförslag som Mariestads kommun har angivit och det med all rätt. Man tror ju inte det är sant att man tänker bygga höga hus närmast strandlinjen, det måste vara ett skämt från höga vederbörande

Jag vill rekommendera kommunens ansvariga att ta sig en resa en bit söder ut mot Ulricehamn och titta på den byggnationen som de gjort vid Ulricehamns Strandgata med gott om luft och lungor ner till strandlinjen med cirka 100-200 meter härligt parkområde där man mellan träden placerat härligt avslappnande bänkar och bord för sina invånare och besökare. Så skulle man kunna göra i Mariestad med och inte förstöra hela den härliga strandpromenaden. Hur tänker man egentligen?

Man bygger väl inte en mur av höga hus närmast strandlinjen.

Och så ger man sig på Humleparken igen, lyssnar man aldrig till sina invånare någon gång utan slår man bara dövörat till och så väntar man någon tid och så kommer man igen med samma dåliga förslag igen? Skärpning!

Lars-Göran Ytterberg