Tänk om innan ni bygger

Insändare
PUBLICERAD:
Humlet i Mariestad
Foto: Michael Gustafsson

Humleparken 25 juli i MT. Det var det dummaste jag har läst för närvarande i tidningen. Menar ni verkligen att vi boende i Humlet skall, med våra rullatorer och gåstolar, gå över Drottninggatan till Bibliotekets parker.

Vad är det för firma som inte tänker på oss boende och vårt välmående. I dag kan vi ta en kort sväng i vår fina park alldeles utanför porten, utan att utsätta oss för trafikfara. Hur många av oss vågar ge sig ut över en trafikerad gata.

Ni som bestämmer, ha lite hum om hur vi äldre fungerar! Personalen räcker inte till att följa oss över gatan. Här kan vi gå ut och känna oss trygga och vet att personalen är nära. Tänk om före.

En som bor där

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.