Finalen för allsången

Musik
PUBLICERAD:
Mycket sång lär det bli på tisdag.
Foto: Birthe Wetter
På tisdag är det dags för årets sista allsångskväll i Mariestad. Dagen till ära gästar bygdens son och dansbandssångaren Henrik Sethsson.

En självklarhet är att Mariestadslåten kommer att inleda även den fjärde och för året sista allsångskväll i parken för 2019. Lika givet är att Styrelsen agerar husband och att mikrofonen i allsångsledaren Torbjörn Forsells hand kommer att ta sig några varv i publiken.

Hemma bäst

Medverkar vid denna finalkväll gör bland andra Mariestadssonen Henrik Sethson som till vardags är frontsångare i dansbandet Casanovas.

Ett annat dragplåster är Simon Swanström & Lürsta Sockens Husarer som kommer att underhålla från Jubileumsteaterns utescen och bjuda på en och annan trallvänlig låt. Vidare ansvarig för att låta melodierna flöda är Magnus Andersson och Lars Waldefeldt från Magnus Kvintett, Hometown Marie och Mockingbird Hillbillies med flera.

Allsång i parken anordnas för andra året i rad av Tillväxt Mariestad och Folkparksföreningen.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.