Hoppa till huvudinnehållet

Skultorp blev för tunga för MSK

Publicerad:

Moholms damer förlorade bortamatchen mot Skultorp i division fyra norra. Efter en jämn första halvlek med 2–2 i halvtid tog Skultorp över matchen i den andra halvleken och Moholm orkade inte stå emot utan Skultorp vann med 4–2.

– Vi gjorde det bra, den första halvleken var vår bästa halvlek i år. Vi rullade bollen väldigt bra, men Skultorp blev för tunga för oss i andra halvlek. Vi orkade inte riktigt och det är det som skiljer. De tog över och fick längre och tyngre anfall på oss. Vi kämpade på och krigade och gjorde det bra, säger Moholms tränare Stefan Hjelmström.

Artikeltaggar

FotbollMoholms SKStefan Hjelmström

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.