Läst: Färdigjäst och av bästa kvalité

Böcker
PUBLICERAD:
Baka bröd
Martin Johansson
Bonnier fakta

Martin Johansson har valt att hålla allt i boken på en nivå där både stora och små kan vara med. Enkel och snygg design. Jag älskar att den viktigaste informationen gällande brödbakningen, alltså hur lång tid det tar från start till mål, står längst upp på varje sida.

Råvarorna som behövs är ingen överraskning om man nu inte vill gör ett frukt- och nötbröd, då kanske man får handla först, men i övrigt bör allt finnas hemma.

Novisen gläds särskilt åt alla bildsatta förklaringar som gör att jag förstår vad som sker vid olika jäsningstider och hur ett bröd blir snyggt, inte bara gott.

Med denna vägvisare gick även lilla jag från ingenting till en som imponerade med mitt brödbak.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.