MPK hade bäst precision

Skytte
PUBLICERAD:
I söndags arrangerades det skyttederbyt mellan Mariestads PK och Töreboda PSK.
På banan utanför Töreboda tävlades det för andra gången klubbarna emellan i precisionsskjutning i finkalibrig pistol.

I klass ett blev Martin Welle vinnare med 256 poäng och i klass två vann Christer Larsson med 270 poäng, där maxpoäng låg på 300.

I det slutgiltiga resultatet räknades de fem bästa resultaten från vardera klubb ihop och då stod Mariestad som segrare. MPK:s totala poäng blev 1310 medans Töreboda stannade på 1265 poäng. Det gjorde att Mariestad stod som segrare efter dubbelmötet med 2659 poäng mot 2585.

Nästa gång klubbarna möts är i fält och då match två av två.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.