• onsdag
  30 sep
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  16°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Svar på ekvationen

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Anders Wiklund/TT

Johan Abrahamsson skriver att det inte går att bygga billiga bostäder. Jag tycker du borde kontakta dina politiska kollegor i Sölvesborg. Dom har där byggt 39 nya lägenheter 2017 1:or och 2:or på 35 och 45 kvm, till en kostnad av 44 miljoner. Hyrorna kommer hamna på 4549 kronor respektive 5982 kronor. Samtliga har egna kök och toaletter/badrum. Sölvesborg byggde ett likadant hus 2015. Alla lägenheter har samma standard kök, badrum, golvbeläggning och ljusa väggar.

Lars Johansson

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.