Lockerud inleder matchandet

Innebandy
PUBLICERAD:
Både Lockeruds herrar och damer spelar i helgen träningsmatcher.

Damerna smygstartade förra helgen med att möta Skövde IBF:s herrjuniorer i en match som "Sibben" vann med 11–7. På lördagskvällen möter man däremot ett damlag då man reser söder ut för att ta sig ann SSL-laget Jönköpings IK på bortaplan.

För herrarnas del är det den tidigare division ett-kollegan Fristad som står på programmet. Även den matchen spelas på bortaplan.

Lagens första träningsmatcher på hemmaplan blir i stället nästa helg då damerna möter Storvreta på lördagen och herrarna ställs mot Örebro på söndagen.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.