Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst mellan Töreboda och Moholm

Publicerad:

Matchen mellan Töreboda och Moholm i Mariestadssexan var händelserik, men inte i form av mål. Matchen hade derbykaraktär och flertalet varningar delades ut. Slutresultat blev 0–0.

– Det var en ganska jämn match där alla ville vinna och ingen gick åt sidan. Det var Inte så mycket välspel, men ändå inte en bottenmatch för något av lagen. Töreboda var väldigt heta medan vi var lugnare i våra aktioner. De började bra, men allt eftersom tog vi över, säger Moholmstränaren Conny Green.

– Vi började bra, sedan kom Moholm in lite. Vi hade kontroll genom hela matchen även fast vi fick en spelare utvisad. Vi hade bra intentionen. Det var mycket halvchanser från båda lagen, Killarna kämpade hela matchen, förtjänade ett mål så det var lite surt, säger Törebodas tränare Marcus Persson.

Artikeltaggar

Conny GreenDivision 6 TörebodaFotbollMarcus PerssonMoholms SKTöreboda IK

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.