Hoppa till huvudinnehållet

Sent mål gav Jula vinst

Publicerad:

Matchen i damernas division fyra mellan Moholm och Jula fick ett sent avgörande. Det tog 80 minuter innan Julas Emma Wollecki kunde göra matchens enda mål.

Det var en match där båda lagen skapade chanser och turades om att föra spelet, men det blev till slut Jula som kunde spräcka målnollan och få med sig tre poäng.

– Det var en jämn tillställning som kunde ha gått hur som helst. Det var en bra division fyra matcher där båda lagen bjöd upp. Men klart vi är nöjda med de tre poängen. Hela laget gjorde en bra match, extra kul att Emma Wollecki fick avgöra matchen, säger Julas Jonas Holmén.

– Matchen var väldigt jämn tycker jag. Vi hade kanske de hetaste chanserna, men Jula hade en väldigt bra målvakt som räddade dem. Sedan gör de helt plötsligt 1–0 ändå. Oavgjort hade varit mer rättvist, säger Moholmstränaren Stefan Hjelmström.

Mål Jula: Emma Wollecki.

Artikeltaggar

Division 4 norra damFotbollJonas HolménJula BKMoholms SKStefan Hjelmström

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.