• idag
  7 aug
  29°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ta debatten istället för att skrämma

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: PONTUS LUNDAHL
Det var sorgligt att läsa om tonåringen som kastat smällare mot Åkesson.

Rättegången får döma om han höll i raketen, men han var inte var ensam om att hetsa mot politikern. Det var ett helt gäng med ungdomar. Alla borde få någon form av påföljd.

Jag har bott i Mariestad i över 60 år, undantaget studier i Uppsala. Det är här jag betalat skatt och det har blivit en rejäl slant eftersom jag haft både anställda och god ekonomi. Politiken går upp och ner, men det är först nu jag upplever att man ska tysta meningsmotståndare istället för att ta debatten. I polisförhören säger tonåringen att Åkesson inte ska får vara här pga sina åsikter. En skrämmande utveckling!

Jag har varit sosse nästan hela mitt liv, men röstade det senaste valet på SD. Detta pga att de talat klartext om utvecklingen vi har med ökade skjutningar, våldtäkter och grupper som till stor del lever på försörjningsstöd. Ska inte jag heller få vara i Mariestad då? Jag är faktiskt en av de personer som hjälper till att betala välfärd, försörjningsstöd och den oansvariga politik som lett till den integrationskris vi har i dag. Kasta ut alla som inte ropar “hurra” inför ett splittrat Sverige och låt dom som bli kvar själva stå för notan. Då blir det inte mycket välfärd kvar.

Svenne

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.