Dubbla vinster för Tidavads lag

Fotboll
PUBLICERAD:
Tidavads IF PF 10 och PF12 har varit i farten på sistone.
Båda MT-lagen har haft hemmamatch och för PF12 gällde Hova IF på hemmaplan.

Det var i samband med att klubben ordnade fotbollens dag på Skogsbovallen som det blev fler besökare än vanligt på matchen.

– Hova stod upp bra i början, men det dröjde inte så länge innan vi hade gjort första målet, berättar tränaren Andreas Holmgren.

Gästerna hade svårt att forcera Tidavads försvarsspel och Tidavad ledde med 2-0 efter den första halvleken.

I andra fortsatte Tidavad trycka på, men Hova lyckades kvittera och efter den perioden stod det 4-1 till Tidavad. I den tredje orkade inte Hova hänga med riktigt och när målen började trilla in så blev det lite uppgivet i bortalaget, matchen slutade hela 10-1.

– Vi gjorde många fina mål idag och spelade stundtals fantastisk fotboll.

När PF10 spelade hemma hittade laget liret.
Foto: PRIVAT

I torsdags spelade PF10 hemma mot IFK Hjo i division 14. Det blev en väldigt jämn tillställning där matchen slutade 7-5 till hemmalaget.

Tidavad startade starkt och drog iväg lite i målprotokollet, men Hjo kom tillbaka och det var jämt större delen av matchen.

I slutet så ledde Tidavad med ett par mål och även om Hjo närmade sig målmässigt så höll vi undan och lyckades vinna.

– En bra kämpainsats av hela laget, säger tränaren Sofia Pettersson.

Seriespelet pågår hela september.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.