polisronden

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Försvunnen person. På lördagseftermiddagen försvann en 61-årig kvinna från ett boende i Mariestads kommun. Hon är lite dement uppger polisen. Vid försvinnandet var hon klädd i ljusa jeans och en röd tröja. Kvinnan, som har försvunnit tidigare, har blond hårfärg. Vid lunchtid på måndagen hade hon ännu inte återfunnits.

Inbrott i fritidshus. I helgen upptäcktes ett inbrott i en sommarbostad på Torsö. Tjuven tog med sig en mindre båt, två båtmotorer som fanns i ett låst förråd, en motorsåg, ett elverk, en våtdräkt och diverse elverktyg. Stölden har skett någon gång mellan den 31 juli och fram till i söndags.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.