• idag
  10 aug
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  13 aug
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

polisronden

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Försvunnen person. På lördagseftermiddagen försvann en 61-årig kvinna från ett boende i Mariestads kommun. Hon är lite dement uppger polisen. Vid försvinnandet var hon klädd i ljusa jeans och en röd tröja. Kvinnan, som har försvunnit tidigare, har blond hårfärg. Vid lunchtid på måndagen hade hon ännu inte återfunnits.

Inbrott i fritidshus. I helgen upptäcktes ett inbrott i en sommarbostad på Torsö. Tjuven tog med sig en mindre båt, två båtmotorer som fanns i ett låst förråd, en motorsåg, ett elverk, en våtdräkt och diverse elverktyg. Stölden har skett någon gång mellan den 31 juli och fram till i söndags.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.