• tisdag
  2 juni
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Magda på pallen i Hjo

Ridsport
PUBLICERAD:
Foto: Privat
I helgen avgjordes en tävling i dressyrallvenskans division tre när Hjo hästsportklubb arrangerade omgång nummer två. Töreboda hästklubb representerades av Karolina Wallin med Willy och Magda Augustsson med Mr Charlie. Båda startade i Lätt C:1. Med resultatet 69,259 tog Magda en fin andra plats, övriga resultat räckte inte till placeringar denna gång.
Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.