Möte om trafiksituationen i Lyrestad

Trafik
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Trafiksituationen i Lyrestad ska diskuteras vid ett samrådsmöte.
Foto: Charlotte Ferneman/ARKIV
Trafiksituationen i Lyrestad ska diskuteras vid ett samrådsmöte.

Grunden till mötet, där kommunen, Trafikverket, polisen och Lyrestads samhällsförening är ett medborgarförslag om att kommunen ska ta initiativ till ett möte. Där ska trafiksituationen i Lyrestad diskuteras. Boende i orten upplever att trafiken ökat och att många kör för fort. Det finns även en osäkerhet om vilka regler som gäller vid vissa korsningar och utfarter.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.