Maif tog medaljer i terräng-DM

Friidrott
PUBLICERAD:
Per Carlsson, Maif, slutade trea i sin klass.
Foto: Peter Gustafsson/Arkiv
Mariestads AIF fick med sig två medaljer när terräng-dm avgjordes på en lagom kuperad 2,1-kilometersbana i Vedum.

I perfekt löparväder sprang Asko Sarja till sig ett silver i M55-klassen. Sarja klarade sina fyra varv (8,4 kilometer) på tiden 37.38. Per Carlsson sprang samma distans i M45-klassen och hans tid 34.46 räckte till en bronspeng. I samma klass kom Mikael Johansson nia.

I K45 och distansen 4,2 kilometer slutade Katarina Vikberg på fjärde plats. Likadan placering tog Sven-Inge Jansson i klassen M65.

I M70 kom Bosse Johansson femma och Lennart Johansson blev sjua.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.