Väldoftande mässa som present

Nyheter
PUBLICERAD:
Kajsa Envall får handmassage med eteriska oljor av Maria Bjurén.
Foto: Birthe Wetter
En av de 80 besökarna på söndagens hälsomässa var Kajsa Envall.
– Jag fyller år i dag och detta är min present, sa hon.

De eteriska oljornas doft slog emot hälsomässan besökarna direkt vid Studieförbundet vuxenskolas lokaler. En lugn och behaglig stämning låg i luften trots att många människor rörde sig i korridoren. Längst in i lokalen bytte Mariestadsbon Kajsa Envall just från en behandling till en annan.

– Vi ska nog ta lite avslappnande oljor på dig, blir det bra?, frågade Maria Bjurén inför handmassagen.

– Det blir jättebra. Jag har haft mycket på jobbet och lyssnat alldeles för lite på min kropp, sa Kajsa och fortsatte:

– Jag fyller år i dag och detta är min present. Jag sa till mina nära, att jag ska på hälsomässa idag.

– Det här och positiva människor ger mig ny och positiv energi.

Nöjda arrangörer

Vid sidan av många föreläsningar, workshops och behandlingar fick besökarna även ta del av raw-food.

– Vi sålde slut på alla biljetter, sa Tulja Jauhonen glatt.

Hon är en av arrangörerna för hälsomässan och mycket nöjd med dagen.

– Det har flutit på bra, intygar hennes kompanjon Anna-Lena Karlsson. Inriktningen för årets hälsomässa var eteriska oljor.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.