• idag
  16 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  20 juli
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Politik och ekonomi hänger samman

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Helena Lindgren
När skall Ida Ekeroth och Sebastian Clausson komma till insikt om och erkänna att det är den av socialdemokraterna förda politiken i regeringsställning, med stor invandring till Sverige, som är den grundläggande orsaken till Sveriges kommuners, inklusive Mariestads, dåliga ekonomi?

Skyll inte ifrån er och skyll inte på andra, som ni ständigt gör i era insändare. Den stora invandringen under kort period har även ökat kriminaliteten i vårt land med exempelvis skjutningar och bilbränder med åtföljande kostnadsökningar för vår säkerhet.

Är uppväxt i ett arbetarhem och har alltid delat socialdemokraternas värderingar, men inte nu längre. Era grundläggande demokratiska värderingar om varje rösts lika värde har ni i den förda politiken kraftigt förändrat och frångått, då 1 135 627 röster (inkl. min röst) på sverigedemokraterna i förra riksdagsvalet enligt er saknade värde.

Ert regeringsinnehav, tillsammans med miljöpartiet, centerpartiet och vänsterpartiet, med den förda invandringspolitiken kommer att driva Sverige till att bli ett land med religiös splittring. Har ni Belgien som en förebild, där muslimer som bildat ett eget parti kräver sharialagar och shariadomstolar?

Inför nästa riksdagsval kommer ni att få se att många f.d. S-sympatisörer kommer att addera till ett D, som i ordet demokrati med varje rösts lika värde, och bli SD-sympatisörer.

Addera till ett D, rösta rätt och demokratiskt.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.