Välbesökt vinterloppis hos Jula

Nyheter
PUBLICERAD:
Claes-Göran "CG" Ljungqvist var en av många säljare som såg till att kommersen var god under Julas vinterloppis.
Foto: Tomas Höglund
Jula BK:s traditionella vinterloppis lockade massor av köpsugna till idrottsplatsen i Ullervad.

Jula BK har sedan cirka tio år två loppisar, den stora på sommaren och en mindre i november då det främst handlas med saker som hör julen och vintern till.

Söndagmiddagens loppis lockade många till idrottsplatsen ochkommersen var god under de två timmar loppisen höll på. Nytt för i år var ett tält som slagits upp bredvid klubbhuset för att hysa en del av alla de prylar som skänkts till loppisen.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.