Hoppa till huvudinnehållet

Läst: Allroundare som räddar julen

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jennys jul

Jenny Warsén

Bonnier fakta

Jag tror inte jag har varit ensam om att leta fram recept på internet trots att det finns flertalet kokböcker i hyllan. Men det är ju bara för att det sällan finns allt det som jag vill veta i en och samma, och tiden känns för kort för att leta igenom flertalet skrifter.

I år kan min advents- och juletid dock bli ouppkopplad. Tack vare Jenny Warsén och hennes matinspiration som sträcker sig från köttbullar via sill till den söta avdelningen som hör december till. Traditionella rätter blandas med nya idéer, räkcheesecake måste provas snarast! Vad som lockade mig allra mest? Vaniljfyllda lussekatter!

Recepten är enkla och tydliga, här behövs det inte mycket mer än det som brukar finnas i skafferiet.

Artikeltaggar

BakningJulLitteratur