Ungdomstour i Skagersvik

Bordtennis
PUBLICERAD:
Det blev många prisutdelningar under dagen.
Foto: PRIVAT

I helgen arrangerades en ungdomsturnering i pingis av Skagersviks bordtennisklubb. Detta är en breddtävling för nybörjare och upp till spelare som tävlat lite.

Ungdomarna delas in i olika divisioner efter deras seedning i bordtennis förbundet. Skagersvik var först ut i år, efter nyår kommer 18 januari Götene, 15 februari Mariestad samt slutligen 18 april i Karlsborg. Denna gång infann sig 59 ungdomar (rekordmånga) och det spelades matcher under sju timmar.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.